Založ si blog

SME ako dvorny lokaj SDKU

Vždy som bral žurnalistov SME ako platené prostitútky ktoré sa nevyrovnajú ničím investigatívnym novinárom typu Glenn Becks alebo Alex Jones a píšu svoje názory, lebo sú presvedčený o ich pravde tak žurnalisti zo SME sú presne opační. Klamú, zavádzajú a vymýšlajú si a plnia politické objednávky. Najposlednejšou kauzou je zneužitie postavy  už nebohého podnikateľa, ktorý si mal údajne s pochybnou zmluvou kupovať vplyvné miesta na kandidátke SMERu, v ktorom ťažia z toho, že daná osoba už bohužiaľ nemá šancu vysvetliť ako to v skutočnosti bolo.

Zrejme sa Robert Fico nemýlil keď odkazoval Ivanovi Miklošovi, že nech je radšej ticho a užíva si slobodu.

V rozhovore pre .týždeň bývalý šéfredaktor denníka Sme Martin Šimečka povedal:

„Jeden z problémov, ktorý som v Sme mal a pre ktorý som tam už nechcel byť, bolo ovplyvňovanie novinárov členmi vlády, najmä Ivanom Miklošom.

Už vtedy – to bolo ešte pred svetovou krízou – mi prekážala slepá viera vo voľný trh.

Vo svetových médiách sa už vtedy debatovalo o rizikách neoliberalizmu,

 lenže zaviesť takú debatu na Slovensku bolo takmer nemožné, dokonca aj v redakcii Sme.“

Vieme odkiaľ fúka vietor, ako sa môžme dovtípiť noviny podporované a sponzorované SDKÚ ani inak písať nemôžu.

 

Ďalšia z vecí, ktorá ma veľmi zaujíma je osoba Bohumila Hanzala.

V politike sú odídenci zo strán častokát vyformovaný ako zradcovia, ktorým nevyšli ich ambície a odchádzajú sklamaní, ale plní informácií z vnútra politickej strany.

Vyzerá to, že tak to bolo aj pri pánovi Hanzalovi, ktorý ako urazený nespokojný bývalý člen SMERu sa perfektne hodil do scenára gaunerom z SDKÚ ako ich bábka,

 a možno si to neuvedomil, ešte, že takéto klamstvá možu mať ďalekosiahle následky rezultujúce v trestnoprávnu zodpovednosť za trestný čin.

 

Je evidentné, že volebný boj sa priostruje, a strana, ktorá je priamo napojená na Bilderberg group, kde je Ivan Mikloš pravidelne pozývaný na ich konferencie, sa chce uchopiť Slovenska a pokračovať v jeho rozpredávaní a rozkrádaní zahraničným investorom. SDKÚ je to najhoršie čo súčasná politická scéna prináša.

Najsmutnejšie je to, že svoju štvavú agendu robia rafinovane, cez médiá hlavne SME, ktoré by malo byť nestranným informátorom, ak sa chce považovať za mienkotvorný denník a nie za volebné noviny SDKÚ.

 

Každopádne pevne verím že voliči nečítajú iba SME, maju vlastný úsudok a 12.6. odmietnu dať hlas SDKU

Figeľ a jeho byt

11.10.2010

Posledné dni sa nám tu rozmnožili správy o netransparentnom prideľovaní bytov v Bratislave . V tejto veci zarezonovali aj mená ľudí, ktorých sme mali, teda aspoň ja, v kolónke tých správnejších. Je to smutné zistenie, že aj napriek svojmu serióznemu vystupovaniu sa prišlo na pár jeho chýb z minulosti. O kom hovorím? Dozviete sa. Média sa teda pustili aj do [...]

Divný sľub

01.10.2010

Pamätám si, ako pred voľbami hovorili zástupcovia pravice v televízii o ich vízii a o tom, prečo sú lepší ako vtedajšia vláda. Povedali, že za ich vládnutia sa Slováci budú mať lepšie. Keď sa ich moderátorka opýtala, čo konkrétne chcú urobiť tak odvetili, že bude stačiť, že oni nebudú kradnúť. Zvláštne teda je, že teraz sa lepšie nemáme a dokonca nám všetko [...]

Kto je Richard Sulík ?

24.09.2010

ichard Sulík je tým, čo by pred mnohými rokmi bolo označené za nepriateľa národa. Tento článok je určený iba ľuďom, ktorý sa ešte cítia byť slovákmi. Ostatní, ktorí sú názoru že národ a patriotiznus sú slová patriace do minulosti sú do mojej myšlienkovej dúhy nepozvaní. Práve Richard Sulík je jeden z ľudí, ktorí si neuvedomujú dôležitosť národa a štátnej [...]

Juraj Blanár / Robert Fico /

Fico odmietol nový migračný pakt EÚ, opatrenia označil za diktát

16.04.2024 11:59

Opatrenia v podobe prevzatia časti utečencov alebo finančnej či materiálnej pomoci pre krajiny zasiahnuté prílivom migrantov označil pred novinármi za diktát, nejde podľa neho o solidaritu.

žiga

Záverečné reči v procese so Štefanom Žigom nakoniec neodzneli

16.04.2024 11:46

Obhajoba proti rozhodnutiu podala sťažnosť. Tou sa bude zaoberať Najvyšší súd SR.

Kukláči / Polícia /

Kukláči so samopalmi zasahovali v Kaplnej. Pri akcii Zvar zadržali dve osoby

16.04.2024 11:22

V jednom z objektov v obci dochádzalo k nelegálnemu odčerpávaniu motorovej nafty z produktovodu vedúceho zo Slovenska do Česka. Polícia zverejnila autentické zábery zo zásahu.

Dánsko Požiar Kodaň Burza Budova Historická

Historickú budovu burzy v centre Kodane zachvátil požiar, jej veža sa zrútila

16.04.2024 11:07

Na videu miestnych médií bolo vidieť, ako ľudia vynášajú z budovy veľké obrazy, aby ich zachránili pred ohňom. Z budovy šľahali vysoké plamene a k oblohe stúpal hustý dym.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 7
Celková čítanosť: 19509x
Priemerná čítanosť článkov: 2787x

Autor blogu

Kategórie

Odkazy