Založ si blog

Sulík a jeho zbabelé podvody

Blížia sa parlamentné voľby a politická kampaň sa logicky vyostruje, prostriedky ako získať alebo aj odlákať voliča sú rôzne.

Nedávno som si prečítal blog predsedu SaS, v ktorom obhajuje svoje kšeftovanie s pozemkami, na ktorých zarobil vyše 42 miliónov korún a okradol Bratislavu, a občanov, žijúcich v hlavnom meste svojimi machináciami. Zaujímavá bola reakcia pána Sulíka vo svojom blogu, kde tento čin nepopiera, ale útočí a aj napriek prevaleniu a medializácii tejto kauzy, rozmazáva ju ešte viac.

Vieme dobre, že pán Sulík nie je žiaden príslušník charity, a ani zásadový človek. Je to oportunista, ktorý má hlavný záujem zo všetkého vyťažiť peniaze,veď aj preto

neváhal robiť poradcu Miklošovi a aj Počiatkovi. Keď zaplatia nie je problém, spravím všetko, to je heslo Sulíka.

Ďalšou zaujmavou pseudomyšlienkou Sulikovej strany bola snaha o to, aby na ich kandidátke boli iba morálne čistý ľudia, bez komunistickej minulosti, a ďalších afér.Veď len v krátkosti stačí vymenovať ľudí ako p. Hochel. bývalý člen Štb, ďalej pochybný docent Mamrilla, ktorý sexuálne obťažoval študentky alebo zlodejov dreva a pašerákov alkoholu ako pán Suja. A to je len časť z panoptika zvaného SaS, ktorého jadro tvoria títo ľudia.

Pán Sulík má dosť podobných charakterových čŕt ako jeho dvojník Pavol Rusko, zakladateľ taktiež rýchlokvasenej Aliancie nového občana.

Taktiež ako aj v Ruskovom prípade, aj v tom Sulíkovom nejde ani o politickú stranu,

ale o akési zoskupenie finančných skupín a podnikateľov, za účelom znásobenia finančného vkladu, ktorý bol vložený do politickej kampane cez následné machinácie, v ktorých sú Sulík a jeho priatelia podnikatelia ako doma.

Ich strana je založená len na jedno volebné obdobie s kvázi liberálnou agendou, taká ktorá na “trhu“ chýbala a tak vytvorila priestor na vzniknutie tejto politickej platformy.

Podľa môjho názoru presvedčenia a empirických znalostí z minulosti, SaS predstavuje akúsi alternatívu pre voličov, bez vlastného názoru, ktorý sa nevedia nikam zaradiťa preto volia voľbu novej naoko “cool“ a moderne vystupujúcej strany, ktorá má osloviť hlavne mladých a neskúsených voličov.

Ja sa taktiež nepovažujem za starého, ale na rozdiel od väčšiny oviec v stáde, ktoré by potencionálne volili SaS,mám vlastný úsudok a zdravý rozum, nakoniec, už raz som vo voľbách naletel podvodníkom práve keď som volil ANO, neplánujem to spraviť už po druhý krát.

Spôsob akým mi pán Sulík a jeho zoskupenie pripomína Pavla Ruska a jeho stranu je príliš silný na to,aby ma presvedčil, že hlavnou ambíciou SaS nie je obohatenie vlastných vreciek.

Preto aj dúfam,  že bude čo najmenší počet ľudí, ktorí sa nechajú opiť suchým rožkom a dajú hlas SaS.

Priatelia prajem Vám aby Vás zdravý úsudok počas volebného dňa neopúšťal.

Figeľ a jeho byt

11.10.2010

Posledné dni sa nám tu rozmnožili správy o netransparentnom prideľovaní bytov v Bratislave . V tejto veci zarezonovali aj mená ľudí, ktorých sme mali, teda aspoň ja, v kolónke tých správnejších. Je to smutné zistenie, že aj napriek svojmu serióznemu vystupovaniu sa prišlo na pár jeho chýb z minulosti. O kom hovorím? Dozviete sa. Média sa teda pustili aj do [...]

Divný sľub

01.10.2010

Pamätám si, ako pred voľbami hovorili zástupcovia pravice v televízii o ich vízii a o tom, prečo sú lepší ako vtedajšia vláda. Povedali, že za ich vládnutia sa Slováci budú mať lepšie. Keď sa ich moderátorka opýtala, čo konkrétne chcú urobiť tak odvetili, že bude stačiť, že oni nebudú kradnúť. Zvláštne teda je, že teraz sa lepšie nemáme a dokonca nám všetko [...]

Kto je Richard Sulík ?

24.09.2010

ichard Sulík je tým, čo by pred mnohými rokmi bolo označené za nepriateľa národa. Tento článok je určený iba ľuďom, ktorý sa ešte cítia byť slovákmi. Ostatní, ktorí sú názoru že národ a patriotiznus sú slová patriace do minulosti sú do mojej myšlienkovej dúhy nepozvaní. Práve Richard Sulík je jeden z ľudí, ktorí si neuvedomujú dôležitosť národa a štátnej [...]

Kaczynski lech

Poľská vláda čelí kritike za spochybnenie ruskej stopy v Kaczyňského kauze

19.04.2024 23:16

Letecké nešťastie sa odohralo 10. apríla 2010 pri meste Smolensk na západe Ruska.

Navaľná

Julija Navaľná prevzala nemeckú Cenu za slobodu médií

19.04.2024 21:51

Manželia Navaľní dostali toto ocenenie "za odvahu prejavenú v hnutí odporu a za odvážny a nenásilný boj proti brutálnej diktatúre v Rusku"

súd, manhattan

Pred súdom na Manhattane, kde prebieha proces s Trumpom, sa zapálil muž

19.04.2024 20:37, aktualizované: 22:18

Polícia neskôr oznámila jeho totožnosť. Jeho čin mohol byť motivovaný konšpiračnými teóriami.

Azerbajdžan / Vojak /

Arménsko súhlasilo s vrátením štyroch okupovaných dedín Azerbajdžanu

19.04.2024 20:07

Dohoda sa zrodila na stretnutí, ktoré viedli podpredsedovia vlád oboch krajín.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 7
Celková čítanosť: 19612x
Priemerná čítanosť článkov: 2802x

Autor blogu

Kategórie

Odkazy